Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
-

EMT Valencia

Pl. Correu Vell, 5
46001 Valencia

Tel. Oficina de Atención
al Cliente: 96 315 85 15

TRAGAMÓVIL

Introducció

tragamovilEMT València, en una altra aposta més pel medi ambient i desenrotllament sostenible, va col·laborar activament en el Projecte LIFE-Medi Ambient Tragamóvil que va consistir en: "La implantació d'un sistema integrat de gestió de residus de telèfons mòbils al final de la seua vida útil".

Objectiu

Este projecte s'avança i facilita l'aplicació dels principis de"responsabilitat del productor" i "responsabilitat compartida" reflectits en la Directiva de Residus d'Equips Elèctrics i Electrònics.

Iniciativa

El projecte està liderat per ASIMELEC i en ell participen tots els agents econòmics involucrats. En el disseny de la campanya de comunicació, i amb l'objecte de donar a conéixer esta iniciativa, es va prendre la decisió d'incorporar l'anomenat Autobús del TRAGAMOVIL AMBIENBUS que recorrerà els carrers de diferents ciutats espanyoles durant esta experiència pilot, convertint-se en una peça fonamental en les presentacions de la campanya. Este autobús incorporarà un xicotet contenidor en què els viatgers puguen depositar els seus telèfons usats. A més en el seu interior, hi haurà elements formatius (televisor, vídeo, etc.) del procés del reciclatge del telèfon, mostrant els elements en què es convertix una vegada sofrit el procés a què és sotmés. D'esta forma també participa en la formació ambiental, un altre dels objectius clau del projecte. Esta és la forma que EMT València demostra el seu suport continuat a la salvaguarda del nostre entorn, participant en esta innovadora iniciativa d'arreplegada de mòbils usats.

Col·laboració

EMT València, coneixent la iniciativa d'ASIMELEC a través de la labor desenrotllada per la Regidoria de Relacions Institucionals de l'Ajuntament de València, ha mostrat un gran interés respecte al Projecte Tragamóvil, i sent conscient de la necessitat del seu suport, ha manifestat la seua voluntat de participar activament en l'arreplegada selectiva dels mòbils en el final de la seua vida útil. La col·laboració consistix en la cessió per part d'EMT València d'un dels autobusos a renovar de la seua flota, de forma que ASIMELEC dispose d'ell i ho utilitze en la campanya de difusió i arreplegada de telèfons per la Ciutat de València durant tres mesos prestant servici normal de transport en les línies d'EMT. Una vegada transcorreguts este temps, EMT València farà cessió plena de la propietat de l'autobús a ASIMELEC qui seguirà utilitzant l'autobús en altres municipis durant el període d'execució del Projecte Tragamóvil. D'esta forma es complirà amb distints reptes: l'arreplegada de telèfons mòbils, la difusió del projecte, així com l'educació ambiental dels ciutadans.

 

Descàrrega Dossier Tragamovil