Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
free templates joomla

EMT Valencia

Pl. Correu Vell, 5
46001 Valencia

Tel. Oficina de Atención
al Cliente: 96 315 85 15

Com arribar?

La ciutat de València es troba en la costa mediterrània espanyola, sobre una planura al costat dels marges del riu Túria, i rodejada de xicotetes muntanyes que rarament sobrepassen els 100 metres d'altitud.

La seua situació en la península Ibèrica i la seua condició de tercera ciutat espanyola fan de València una ciutat amb grans possibilitats de comunicació amb la resta de l'Estat i amb els principals destins internacionals.


Per Aire

aeropuerto2L'aeroport de València està situat a uns 8 quilòmetres a l'oest de la ciutat i disposa freqüents comunicacions amb València, a través d'autobús, metro i taxis. Telèfon d'informació: +34 96.159.85.00.

 

 

 

  

 


Per Tren

ave_tren2Situada en ple centre de la ciutat de València, l'Estació del Nord representa la porta d'entrada a València de tots aquells viatgers que utilitzen el tren per a visitar-nos.

L'Estació del Nord acull tant la xàrcia de rodalia, que possibilita els viatges per les localitats més pròximes, com trens que unixen València amb Madrid i Barcelona o les principals ciutats europees.

L'Estació Joaquín Sorolla és l'estació terminal provisional de ferrocarril d'alta velocitat de la ciutat de València. Alberga composicions dobles tant de trens d'alta velocitat com de llarga distància

Connexió contínua a través de les línies d'autobusos d'EMT i del metro de València. 

 


Per Vaixell

portEl Port de València, a pesar d'estar dedicat majoritàriament a la càrrega general a usos industrials, té una gran importància en la connexió marítima de València amb les Illes Balears i, des de fa un temps, representa una important estació en el turisme de creuers del Mediterrani.La ciutat està perfectament comunicada amb el Port a través de les línies d'autobusos d'EMT i del tramvia. 

 

 

 

 


Per Carretera

carreteraL'autopista AP-7 del Mediterrani, que trascurre de nord a sud per tot el litoral llevantí, servix de connexió amb la xàrcia europea d'autopistes i amb les autovies A-23 Sagunto-Somport i A-3 Madrid-València. La majoria dels servicis de transports de viatgers que operen a València tenen el seu inici i final de trajecte en l'Estació d'Autobusos de València.

 


CitaPreviaOAC small vlc

NOVAXARXA lateral

 

folletoTuristico

descargaapp_lateral

 

Web Turismo Valencia