Tu navegador no tiene soporte para JavaScript!
free templates joomla

EMT Valencia

Pl. Correu Vell, 5
46001 Valencia

Tel. Oficina de Atención
al Cliente: 96 315 85 15

Missatge Institucional

mensajeinstitucionalEl transport públic és un servici fonamental en la nostra societat i una de les activitats més íntimament relacionades amb la qualitat de vida dels ciutadans. És per este motiu, que l'empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha adoptat, des de l'any 2005, una política d'accions basades i dirigides a fomentar, optimar i garantir el benestar dels valencians i de tots els que usen el transport públic per mitjà de l'aplicació de la norma de qualitat UNE-EN 13816.

En l'actualitat, EMT València és un referent nacional en el sector del transport de viatgers per ser la primera empresa gestora d'autobusos urbans a implantar i aconseguir el certificat europeu UNE-EN 13816, atorgada per AENOR (Agència Espanyola de Normalització i Certificat), a la línia 5 ‘Interior’.

Este compromís ha permés a EMT adoptar mesures preventives amb la finalitat de ser més eficient i sostenible per mitjà del compliment dels valors que la definixen com a empresa:

  • La Satisfacció del client és l'objectiu.

  • La Qualitat del servici és el mitjà.

  • Els empleats són els que la construïxen.

A dia de hui, i després de la instauració progressiva d'este compromís de qualitat amb el ciutadà, València es convertix en la primera gran ciutat d'Espanya a aconseguir un servici reconegut i certificat com 100% de qualitat després d'haver completat la implantació de la norma a la totalitat de les seues línies.

Tot este esforç d'adaptació es traduïx a comptar amb una flota d'autobusos més moderna, còmoda, segura, accessible i, especialment, respectuosa amb el medi ambient, que complix degudament amb els horaris i freqüències indicats en les parades, oferint la més completa i actualitzada informació, així com la millor atenció al client. Tot per contribuir a millorar i optimar la qualitat de vida dels valencians.